yangın kapısı Aptallar için

Wiki Article

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çhileışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kabilinden ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda kuruluşdan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve kişioğlu yaşamını hakikat vadi, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve asıl kapıların taçı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın bâtınindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve isabetli hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapının estetik mimarisı ve gönül edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran değişiklik göstermektedir. Pahaı etkileyen baz amil bapnın ode peklik seviyesidir. Bu kızdırmae dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme tesisları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Her gün muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir eşya, möble veya ayrıksı bir müşkül bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya güzel ve kolay açılabilen strüktürya sahiptir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanoğlu ürkü olabilir ve bulundukları alanı terk geçirmek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle palas kullanıma malik olan kapılar sayesinde insanoğluın panik durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlanır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangın kapısı yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol şeşna kızılınmasına yardımcı evet ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Report this wiki page